heerlijk eten in Abcoude
shared dining

Het menu bij Café Koppeldijk

Het menu bij restaurant Café Koppeldijk in Abcoude bestaat uit een gevarieerd aanbod, met heerlijke gerechtjes die met zorg en aandacht voor je worden bereid. We wisselen onze kaart regelmatig af, zo hebben we altijd een passend aanbod bij elk seizoen, en verrassen we je keer op keer.

Al onze gerechtjes zijn perfect om met elkaar te delen. Kan je niet kiezen? Laat dan de hele tafel vol zetten, en proef van alles wat. Houd je niet van delen? De gerechtjes zijn natuurlijk ook te bestellen als voor-, tussen- of hoofdgerecht, helemaal voor jou alleen. Bij Café Koppeldijk is alles mogelijk! 

Bekijk hieronder wat er vandaag op het menu staat.

Kerst bij Café Koppeldijk

Heb jij nog geen plannen met kerstavond? Vier kerstavond dit jaar bij Café Koppeldijk! Bekijk het menu hieronder. 

Wil je alvast een eerste sfeerimpressie van onze gerechtjes krijgen? Neem dan een kijkje op deze pagina. Hier vind je een kleine sneak peek van ons menu. Voor het volledige plaatje kun je natuurlijk beter gewoon bij ons langs komen in Abcoude!

Kom ook eens eten bij onze zusjes!

Naast restaurant Café Koppeldijk in Abcoude hebben we ook twee hele gezellige zusjes: Bar Restaurant 1900 in de Watergraafsmeer in Amsterdam, en Café Prins Heren in Vinkeveen. Bevalt het je wat er bij ons op het menu staat? Schuif dan zeker ook eens aan bij onze zusjes!