Ontmoet het team

Café Koppeldijk is een gezellig restaurant en café, gelegen op een toplocatie middenin Abcoude. Aan de mooie Koppeldijk. De naam was dan ook snel bedacht.  “Café Koppeldijk”, dat bekt toch lekker?

De ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat je regelmatig bij Café Koppeldijk wilt aanschuiven. Heb je zin om een avondje relaxed uit eten te gaan of om lekker te borrelen? Dan is Café Koppeldijk dé plek waar je moet zijn. 

Het team heet je van harte welkom, en garandeert dat je volledig in de watten wordt gelegd!

Auke Hettinga eigenaar

Auke Hettinga


“Op 15-jarige leeftijd begon ik in de afwas bij Sander zijn eerste restaurant. Na een paar mooie banen raakte ik verslaafd aan koken. Destijds droomde ik ervan een restaurant te starten. Nu na 20 jaar begin ik aan een 2e restaurant. En als je het mij vraagt is koken nog altijd het mooiste vak wat er is!

Na Bar Restaurant 1900 hoopte ik qua gevoel hetzelfde neer te zetten bij Café Koppeldijk. En dat is gelukt. Een heerlijke ongedwongen plek waar je op ieder moment van de dag kan genieten van de producten waar wij blij van worden! Ik leg gasten graag in de watten en zorg ervoor dat iedereen met een glimlach de deur uit loopt.


Mara de Jong eigenaar

Mara de Jong


“In de bediening op zondagmiddag, zo begon ik als 15-jarige bij Bar Restaurant 1900. Wat ooit begon als een bijbaantje, is inmiddels uitgegroeid tot mijn passie. En nu op mijn 21ste heb ik de kans gekregen om een mooi restaurant te openen samen met Sander & Auke. Dat is natuurlijk een geweldige stap. 

Tijdens mijn opleiding ‘meewerkend horeca ondernemer’ ben ik enthousiast geraakt over wijn. De wijnreis naar de Champagne, de Bourgogne en de Elzas was dan ook heel mooie ervaring. Je kan mij straks bijna elke dag op de werkvloer vinden, dus ben je op zoek naar een bijpassende wijn bij je gerecht, dan kan ik je daar alles over vertellen.”


Sander Hogendoorn eigenaar

Sander Hogendoorn


“Als klein jongetje was ik altijd in de keuken te vinden bij mijn moeder, en op jonge leeftijd had ik al affiniteit met de horeca. Na een aantal bijbaantjes in verschillende café’s en restaurants in de Ronde Venen, ben ik beland op de Hotelschool, waar mijn passie voor horeca en ondernemen verder groeide.

In 2003 openden we Restaurant Boven Water in Vinkeveen, waarna we Prins Heren (voorheen s’Anders eten en drinken) zijn begonnen. In 2015 openden we Bar Restaurant 1900. Omdat we dit alweer bijna 8 jaar met plezier doen, begon het te kriebelen om iets nieuws aan de Koppeldijk te starten. En dat doen we met net zoveel plezier!”

 

Onze zusjes

Naast restaurant Café Koppeldijk in Abcoude hebben we ook twee hele gezellige zusjes: Bar Restaurant 1900 in de Watergraafsmeer in Amsterdam, en Café Prins Heren in Vinkeveen. Dus als je enthousiast bent over de sfeer en service bij Café Koppeldijk, schuif dan zeker ook eens aan bij onze zusjes.